Teie puuküttega ahi võib tuua teile 300 naela trahvi ja karistusregistri | Uudised

Majaomanikke, kes eiravad puuküttega ahjude õhusaastereegleid, võidakse oodata kohapeal 300 naelsterlingi suurune trahv ja isegi karistusregister pärast seda, kui valitsus lubas vanimate ja räpasemate seadmete kasutamise piirata.

Linnapiirkondades suitsutõrjeeeskirjade jõustamise eest vastutavatel kohalikel ametiasutustel on olnud raske inimesi kohtusse anda ja tõendeid väljaspool mõistlikku kahtlust esitada. Inglismaa nõukogud on kuue aasta jooksul määranud vaid 17 trahvi, hoolimata enam kui 18 000 kaebusest.

Nüüd on valitsus andnud kohalikele omavalitsustele ülesandeks kaaluda 2021. aasta keskkonnaseaduses sätestatud volituste kasutamist, et määrata kohapeal tsiviilkaristused, mis võivad ulatuda 175–300 naela.

Teie puuküttega ahju tegelik maksumus

Kõige püsivamate õigusrikkujate puhul saavad nõukogud algatada ka kriminaalvastutusele võtmise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *