Tänased ragbiuudised, kuna Gatland kutsus üles taktikat muutma, kuna Walesi mängijad pole mänguplaanis kindlad

Tänased ragbiuudised, kuna Gatland kutsus üles taktikat muutma, kuna Walesi mängijad pole mänguplaanis kindlad

Siin on kokkuvõte kõigist viimastest ragbiuudistest teisipäevaks, 14. veebruariks.

Gatland käskis taktikat muuta

Endine Walesi ääremängija ja suure slämmi staar Mark Jones usub, et Wales peaks loobuma püüdest olla pallimängumeeskond ja selle asemel naasma jõumängu juurde ja proovima Prantsusmaa eeskuju võtta.Wales on esimest korda pärast 2007. aastat kaotanud kaks Six Nationsi kohtumist Iirimaa ja Šotimaa vastu, kusjuures Warren Gatlandi ülesande suurus oma varanduse ümber pööramisel on viimastel nädalatel muutunud üha selgemaks.

“Mulle tundub, et Wales üritab mängida sujuvat mängu, liigutades palli üle väljaku edasi-tagasi,” rääkis Jones Scrum V podcastile. “Ma arvan, et praegune valik ei anna meile selleks võimet. Ma arvan, et meil on nädalavahetusel ainult kaks loomulikku pallimängijat koos Biggari ja Joe Hawkinsiga. Vaja on vähemalt kolme. Iirimaal on neil vedanud. Mul on ilmselt neli või viis.

“Ma arvan, et peame naasma natuke rohkem jõumängule mängijatega, mis meil on, ja olema natuke otsesemad ning proovima mängida lihtsamat mängu, kuid kaasama oma sportlased mängu. Selle asemel, et proovida. et ületada meeskonda, nagu Iirimaa, olgem natuke rohkem nagu Prantsusmaa, natuke pragmaatilisemad, natuke otsesemad. Mängime oma kaitset natuke rohkem.”

Ta möönab, et ühtekuuluvuse puudumine on mõistetav, arvestades uut treenerite koosseisu ja Šotimaa vastu ründajate seas palju muudatusi, kuid usub, et Wales ei ole kindel, mida nad tegema peavad.

“Kui ma vaatan praegu Walesi mängivat, on seal tohutu vahe,” sõnas ta. “Me ei ole päris kindlad, kuidas me seda mängu mängida proovime, ja kui te pole kindel, kuidas proovite mängida, on väga raske selles oma rolli visata.

“Üks asi, mis Gatsiga esimesel korral väga selge oli, on see, et ta tegi mängu väga lihtsaks, teadsite täpselt, mis on teie roll, ja siis ilmselgelt andsid tema alluvuses olevad treenerid teie rolli ja tegid teile väga selgeks, mis on teie roll. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *