Pep Guardiola avaldas, et vabandas Steven Gerrardi ees pärast kommentaare Liverpooli poolkaitsja 2014. aasta libisemise kohta | Jalgpalliuudised

Pep Guardiola avaldas, et vabandas Steven Gerrardi ees pärast kommentaare Liverpooli poolkaitsja 2014. aasta libisemise kohta |  Jalgpalliuudised

Pep Guardiola tabas eelmisel nädalal Steven Gerrardi libisemist, küsides “kas see oli meie süü?” vastates Manchester City Premier League’i süüdistustele; Man City boss on Gerrardi ees avalikult vabandanud; Ta ütles: “Mul on enda pärast häbi, sest ta ei vääri seda.”


14:12, Ühendkuningriik, teisipäev, 14. veebruar 2023

Pep Guardiola avalikustas, et vabandas Steven Gerrardi ees kommentaaride pärast Liverpooli legendi 2014. aasta libisemise kohta, mis aitas Manchester Cityl Premier League’i tiitli võita.

Guardiola püüdis eelmisel nädalal Gerrardi viga, küsides “kas see oli meie süü?” vastates klubi väidetavatele finantsreeglite rikkumissüüdistustele.

Kuid Man City boss on nüüd Gerrardi ees avalikult vabandanud, et ta seda ka eraviisiliselt tegi.

“Vabandan Steven Gerrardi ees oma tarbetute ja rumalate kommentaaride pärast, mida ma eelmisel korral tema kohta ütlesin,” ütles ta.

“Ta teab, kuidas ma teda ja tema karjääri imetlen, mida ta on teinud selle riigi heaks, kus ma elan ja treenin. Mul on häbi selle pärast, mida ma ütlesin, sest ta ei vääri seda. Ma usun oma kommentaaridesse tõsiselt minu eelmine pressikonverents oma klubi kaitsmiseks, kuid ma ei esindanud oma klubi hästi, pannes tema nime nendesse lollidesse kommentaaridesse.

“Ma vabandasin tema ees isiklikult, kuid pean seda ka siin tegema. Mul on temast nii kahju, Alexist, tema naisest, lastest, perekonnast, sest see oli rumal.”Pilt:
Erling Haaland vahetati Manchester City mängus Aston Villaga poolajal välja

Väidetavad süüdistused Premier League’i klubi vastu ei seganud Man City tiitlipakkumist, kui nad pühapäeval Aston Villast mööda sõitsid, et jõuda kolmapäevaõhtuse kohtumise eel liidritest Arsenalist kolme punkti kaugusele.

Erling Haaland vahetati aga poolajal välja, kuna ta sai poolaja keskel kokkupõrkes väravavaht Emiliano Martíneziga ilmse reievigastuse – ja Guardiola ei tea veel, kas ründaja sobib Arsenaliga vastu astuma.

“Me treenime täna pärastlõunal [Tuesday] nii et praegu ma ei tea,” ütles ta. “Eile oli Aston Villa mänguks taastumine, see on kõik.”

Arsenal kaotas laupäeval pärast kaotust Evertonile vastuolulises 1:1 viigis Brentfordiga taas punkte, kuid Guardiola ootab endiselt rasket matši, kuigi see ei ole hooaja määrav.

“Siiani on nad Premier League’i parim meeskond, nad tegid liigas uskumatu esimese mängu,” sõnas ta. “Tundsime seda paar nädalat tagasi siin FA karikavõistlustel. Pühendumine, nad on teravad. Peame proovima lugeda mängu, mida mängime. See saab olema suur, suur lahing. Osakondades on teie peab valmis olema.

“Ma ei usu päriselt, et nädal tagasi olime vormist väljas ja nüüd oleme taas vormis. Iga mäng on erinev, sa võid mängida hästi ja võita ning kõik on ideaalne, aga homme võid kaotada ja kõik pole hästi. Mängud mängida, palju punkte. Homme on tähtis päev, kõik teavad seda ja proovime hästi esineda.

Man City kuus järgmist mängu

  • Arsenal (A) Esiliiga, kolmapäev, 15. veebr
  • Nottinghami mets (A) Esiliiga, laupäev, 18. veebr
  • RB Leipzig (A) Meistrite Liiga, kolmapäev, 22. veebr
  • Bournemouth (A) Esiliiga, laupäev, 25. veebr
  • Bristol City (A) FA karikas, teisipäev, 28. veebruar
  • Newcastle (H) Premier League, laupäev, 4. märts

“See on oluline, sest me suudame punkte võtta, seni parim meeskond seda ei suutnud. Aga pärast Nottingham Foresti, Meistrite liiga, järgmised kuus kohtumist võõrsil. Mul on tunne, et palju asju võib juhtuda.

“Püüame jõuda viimase kaheksa kuni kümne Premier League’i mänguni, see on sihtmärk. Homme võib aidata meil kohal olla, kuid ees on palju mänge, raskeid mänge kõigile kandidaatidele. Me ei saa eitada, et on oluline end tõestada , käsitlege paljusid aspekte.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *