Network Rail teeb RMT-le muudetud pakkumise, et vaidlus lõpetada | Raudteetööstus

Network Rail on teinud “äsja muudetud” pakkumise Suurbritannia suurimale raudteetöötajate ametiühingule, püüdes väljuda ummikseisust, mis on tekkinud pikaajalises vaidluses palga, töökohtade ja tingimuste üle.

Inglismaal, Šotimaal ja Walesis rööbastee, signalisatsiooni ja muu raudteeinfrastruktuuri eest vastutav Network Rail teatas, et on raudtee-, mere- ja transpordiliidule (RMT) lisanud läbivaadatud pakkumisse mõned värsked ettepanekud.

Signaaliandjaid, hooldustöötajaid ja teisi Network Raili töötajaid esindav ametiühing ütles, et selle juht kaalub pakkumise üksikasju.

RMT pressiesindaja lisas: „Nüüd konsulteerime liikmetega haru- ja piirkondlike koosolekute kaudu. Värskendus meie järgmiste sammude kohta ilmub õigel ajal.

Network Raili pealäbirääkija Tim Shoveller ütles töötajatele saadetud sõnumis, et ettevõte jätkab hoolduse moderniseerimise plaane, lisades: “Peame seda jätkama sõltumata palgavaidlusest. Usume, et see aitab luua turvalisemat ja paremat raudteed ning töökohti. Kohalik konsultatsioon on käimas ja see annab kohalikul tasandil üksikasju, mida inimesed soovivad.

«Tahame kehtestada kõigile standardse 35-tunnise töönädala. Nüüd kohustume tegema koostööd ametiühingutega, et vaadata üle lepingud, mis on pikemad kui 35-tunnine nädal, et saaksime kokku leppida, kuidas edasi minna.

„Võtame kasutusele parema pika teenistuse autasustamise raamistiku üldhinnetele, mis ulatub tagasi 2022. aastani. Parandame hooldajapuhkust. Kui olete registreeritud hooldaja, saate viiepäevase tasustatud vabatahtliku puhkuse üle kanda viiepäevasele tasustatud hooldajapuhkusele.

Network Rail ütles, et pakkumise uuendatud elemendid hõlmasid Londoni saastekvootide suurendamist neile, kes sõlmivad või jätkavad teistsuguseid lepinguid.

Ta teatas, et pakub 1. jaanuarini 2022 tagasi dateeritud iga-aastastele põhipalgamääradele minimaalset tõusu 1750 naela võrra või 5% tõusu (olenevalt sellest, kumb on suurem) kuni 3500 naela. alates 2023. aasta jaanuarist kehtivatele aastapalga baasmääradele.

Kahe aasta jooksul on see kasv 9,2–14,4%, mis on madalaima palgaga inimeste jaoks rohkem, ütles Network Rail.

Samuti võeti kohustus hoida ära kohustuslikud koondamised kuni 2025. aasta jaanuarini, töötajatele ja nende peredele 75% puhkusereiside soodustus, töötajate perioodipiletite hinnasoodustus 75% ja võimalus müüa 10 päeva puhkust, kui see üle kantakse 2022. aasta.

Network Rail lisas, et praktikantide palk tõuseb 2022. aasta aprillini tagasi.

RMT on oma vaidluses Network Railiga viimastel kuudel korraldanud mitmeid streike, mis on rongioperaatoritega seotud vaidlusest eraldiseisev.

Ametiühingu vaidlus Network Railiga on eraldiseisev vedurijuhtide vaidlusest raudtee-ettevõtjatega, mis viis kolmapäeval streigini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *