Mohamed Salah’l on uus “parim” Liverpooli mängija ning Jordan Henderson ja Fabinho nõustuvad

Mohamed Salah'l on uus "parim" Liverpooli mängija ning Jordan Henderson ja Fabinho nõustuvad

Liverpool lõi käigu sisse, kui võitis Evertoni ja võitis Anfieldil Merseyside’i derbi, ja 18-aastane poolkaitsja oli üks peamisi võidu võtmeid.

Mohamed Salah jagas pärast matši Stefan Bajceticile kiidusõnu

Kindlasti suudab ta seda teha kohutavas meeskonnaesituses Wolvesis, kuid kas Stefan Bajcetic võiks hästi esineda, kui ilmub tõeline Liverpool?

Viimastel nädalatel on olnud aegu, mil arvasite, et me ei tea kunagi, et kehv väljapanek järgneb kehvale väljapanekule, kuid kui väsinud täiskasvanud Merseyside’i derbyle naasid, tõusis poiss püsti. Ta oli suurepärane.“Ta on suurepärane mängija ja inimene, ta püüab alati kõvasti tööd teha,” ütles Mohamed Salah pärast matši, enne kui ta lisas, et alates sellest ajast, kui ta meie eest mängima hakkas, on ta olnud meie parim mängija.

Teismeline, kes seisis Sky Sportsiga vesteldes oma meeskonnakaaslase kõrval, näis punastades sellest jahmuvat, kuid Salah’l oli õigus.

Ja nii hästi esinedes kui Jordan Henderson ja ehk veidi üllatavam, et Fabinho naasis kõrvale, tõestas Bajcetic, et tema viimaste nädalate hea vorm pole olnud juhuslik ja tema roll selles meeskonnas ei ole lihtsalt olla. laps, kes jookseb ringi ja näeb välja, nagu ta prooviks, kuigi paljud seda ei tee.

Bajceticu mängus Evertoni vastu oli isiklikul tasandil tõeline kvaliteet, kuid ta andis ka oma kahele vanemale meeskonnakaaslasele keskväljal – kahel mängijal sel hooajal nii enesekindlusest ja energiast napib – platvormi teha seda, mis tuleb loomulikult.

Bajcetic tegi punaste keskväljal suurepärase väljapaneku(AFP Getty Images kaudu)

Eriti Henderson tõusis sellele platvormile ja jooksis siis üle selle, vajutades pingsalt ja ühel hetkel kopi rõõmuks Jordan Pickfordi ümber lükates.

Fabinhol oli endiselt probleeme, eriti paar eksitavat söötu tõid kõikumised esile, kuid talle tuli palju kasu sellest, et Bajcetic ja Henderson tema ees jooksid, millest Liverpoolil sel hooajal nii väga puudust on olnud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *