Michael Carricki otsus Middlesbrough edutamisvõimaluste kohta pärast suurt Sheffield Unitedi võitu

Michael Carricki otsus Middlesbrough edutamisvõimaluste kohta pärast suurt Sheffield Unitedi võitu

Michael Carrick ütleb, et Middlesbrough ei saa pärast võitu Sheffield Unitedi üle vaimustuda ja teda ei tõmbaks rääkima oma automaatsetest edutamisvõimalustest.

Boro hoidis nende automaatse edutamise unistused elus muljetavaldava 3:1 mänguga Sheffield Unitedi üle Bramall Lane’il. Kolm punkti tähendas, et nad vähendasid vahe vaid seitsmele punktile, kuigi Bladesil on Boro vastu mäng käes.Carricki meeskond võitis Sheffield Unitedi alistades neljanda järjestikuse mängu ja nüüd on sel hooajal jäänud 14 mängu, millega püüda koguda võimalikult palju punkte, et hoida Bladesi survet. See on lõpuks kõik, mida nad teha saavad, kui Boro boss hindab nende kvaliteeti vaatamata oma poole võidule.

Loe rohkem: Meistrivõistluste automaatne edutamine läks lahti, kui Middlesbrough alistas Sheffield Unitedi

Ta ütles pärast: “Mis saab, see saab olema. See on lihtsalt mängude mängimise juhtum. Jah, meil õnnestus neid täna õhtul võita, kuid nad on suurepärane meeskond, kellel on nii palju ohte ja nii palju häid asju oma meeskonnas. Me võitsime.” ei saada liiga positsioonist veel üldse vaimustuses.

“Asi on rohkem esituses. Meie asi on seda nautida, siis tule homme järgmist mängu vaatama ja olge laupäevaks valmis, sest see on nii, see on meie äri. Ma lasen kõigil teistel seda hinnata. [whether the win opens up the possibility of catching Sheffield United].

“Me ei ole sellest praeguses etapis tegelikult rääkinud, sest ma pole sellest praeguses etapis tegelikult huvitatud. Mind huvitavad esitused ja tulemused ning iga mäng, kui need tulevad. Olen juba mõnda aega öelnud, et liiga on lõpuks liiga. Praeguses etapis pole mõtet end lahti lasta.”

Boro võit suurendab kindlasti Boro toetajate usku, et kahe parema hulka jõudmine ja Premier League’i naasmine võib siiski olla võimalik. Kuid see oli vaid Sheffield Unitedi teine ​​kaotus viimase 19 mängu jooksul kõigis võistlustes, mis paneb hoomama, kui suur ülesanne see Boro jaoks ikkagi on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *