Man Utd uudised: Mason Greenwood seisab silmitsi pettumusega, kuna ülevõtmisotsus läheneb

Man Utd uudised: Mason Greenwood seisab silmitsi pettumusega, kuna ülevõtmisotsus läheneb

Manchester Unitedi jaoks on väljakult palju liikuvaid osi, kuid mänguväljakul on Erik ten Hagi meeskond enne kiireid nädalaid jätkanud äri tegemist.Leeds United v Manchester United piltidel

Manchester United jätkas pühapäeval oma nelja paremat tõuget enne tähtsaid nädalaid mitmevõistluses.

Erik ten Hagi meeskond saavutas pühapäeval võõrsil Leeds Unitedi 2:0 võidu, kindlustades nädalavahetuse Premier League’i kolmanda kohaga. Michael Skubala meeskond valmistas neile meelehärmi vaid mõni päev varem, kui ta tuli 2:0 kaotusseisust, et päästa koduväljakul punkt, kuid võit Elland Roadil jätab nad viiendal kohal olevast Tottenhamist seitsme punkti kaugusele.United kohtub neljapäeval Euroopas Barcelonaga, samas kui väljakuväliseid asju domineerib potentsiaalne ülevõtmine ja ründaja Mason Greenwoodi saatus. Siin on viimased read Old Traffordi ümbrusest.

Greenwoodi frustratsioon

Mason Greenwood ei mängi tõenäoliselt sel hooajal Manchester Unitedis, kuna klubi sisejuurdlus jätkub. Klubi peatas akadeemia lõpetaja 2022. aastal pärast seda, kui talle esitati süüdistus ühes vägistamiskatses, kallaletungis ning korduvas kontrolli- ja sundkäitumises.

Greenwood eitas kõiki süüdistusi. Ta pidi kohtu ette astuma, kuid süüdistustest loobuti selle kuu alguses pärast seda, kui peamised tunnistajad taandusid ja ilmnesid uued tõendid.

United kinnitas, et viivad läbi oma protsessi seoses Inglismaa koondislasega, kes pole 2022. aasta jaanuarist saadik põhimeeskonna mängus osalenud. Daily Stari teatel võib siseuurimine kesta mitu kuud, mis seab kahtluse alla Greenwoodi esinemise tõenäosus enne Premier League’i hooaja lõppu 28. mail.

Loe lähemalt siit

Treeningu avastused

Manchester Unitedi mängijad on eelseisva Euroopa liiga play-off mängu Barcelonaga eel treenimas. Premier League’i meeskond mängib oma esimese mängu neljapäeval Camp Noul, enne kui tervitab Barca tagasi Old Traffordile 23. veebruaril.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *