Leeds United kinnitas Jesse Marschi järglusplaani üksikasjad ja peatreeneri eesmärgid on selged

Leeds United kinnitas Jesse Marschi järglusplaani üksikasjad ja peatreeneri eesmärgid on selged

Alla 21-aastaste pealik Michael Skubala jätkab järgmisteks kohtumisteks Leeds Unitedi ajutise põhimeeskonna bossina, samal ajal kui Jesse Marschi alalise järglase jaht jätkub. Ameeriklane vallandati kaheksa päeva tagasi, kuid Victor Orta peamisi sihtmärke on raske kätte saada.

Skubala on koos kaashooldajate Chris Armase ja Paco Gallardoga vaadanud kahte paljulubavat etteastet. Eelmise nädala väljapanekud Manchester Unitedi vastu ja mängumeeskonna positiivne tagasiside on Elland Roadi tippmeeskonda julgustanud.Selle asemel, et määrata vale inimene valedel tingimustel, loodab United lootusrikkalt, et Skubala suudab juhtida oma laeva läbi vahelduva vee ja saavutada positiivseid tulemusi, mis tõstavad klubi Premier League’i tabelis. Seni hoiavad Orta ja Angus Kinnear oma sihtmärkidel silma peal, lootuses, et asjaolud muutuvad.

LOE ROHKEM: Diogo Monteiro alustab Leeds Unitedi elu paljulubava U21 vibuga

Arvatakse, et Andoni Iraola ja Arne Slot pidasid Ortaga positiivseid läbirääkimisi, kuid nende klubid, vastavalt Rayo Vallecano ja Feyenoord, on kõik need teed takistanud. Vahepeal on Marcelo Gallardo kordanud, et soovib oma praegust juhtimispausi läbida kõige varem suveni.

Valged pole hooaja lõpuni välja öelnud, kas Skubala on nende põhimeeskonna boss. Kui eelistatud treeneri sihtmärk muutub kättesaadavaks või vorm langeb korrapidaja alla, tegutseb Leeds vastavalt.

Kogenumad vahevariandid võiksid veel tagasi tulla, kuid praegu on Skubalal kogu nõupidamiste saal ja mängumeeskond selja taga, et jätkata eelmisel nädalal alustatut.

Lühikeses avalduses ütles Leeds; “Leeds United võib kinnitada, et Michael Skubala jätkab klubi eelseisvateks mängudeks meeste esimeeskonna juhti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *