Kyle Sinckler seisab silmitsi fitness-võistlusega Inglismaa kuue riigi mänguks Walesis | Inglismaa ragbi koondis

Kyle Sinckleri pääsemise Inglismaa kuue rahvuse mängule Walesiga on näovigastuse tõttu kahtluse alla seadnud. Ta on sel nädalal Londonis kolmepäevases treeninglaagris osalevast 26-mehelisest meeskonnast välja jäetud, kuigi ta on kohal, et saada ravi Inglismaa meedikutelt.

Bristoli rekvisiit lahkus verevahetusena 50. minutil pühapäevasest 31:14 võidumängust Itaalia üle ega suutnud enam naasta, mistõttu Dan Cole lõpetas mängu pingevabalt.

Sinckler avaldas Šotimaa ja Itaalia vastu muljet, mängides oma osa Inglismaa palli taaselustamisel ja näidates kõrget töökiirust mõlemal pool palli. Loodetakse, et ta saab õigeks ajaks taastuda laupäeval Cardiffi reisiks.

Steve Borthwick võib vähemalt Will Stuarti oma asendajaks kutsuda, kuigi tal on muret Bathi rekvisiidi mänguaja puudumise pärast, kuigi ta arvas ta 26 hulka. Stuart pole mänginud pärast seda, kui ta novembris Lõuna-Aafrika vastu küünarnuki nihestas ja viimast korda. klubi väljasõit oli oktoobris Saracensi vastu, misjärel seisis ta silmitsi põlvevigastuse tõttu uue ajaga.

Kiirjuhend

Inglismaa treeningmeeskond

Näita

Ründajad: O Chessum (Leicester Tigers), D Cole (Leicester Tigers), B Curry (Sale Sharks), A Dombrandt (Harlequins), B Earl (Saracens), E Genge (Bristoli Bears), J George (Saracens), N Isiekwe (Saracens) ), M Itoje (Saracens), L Ludlam (Northampton Saints), W Stuart (Bath Rugby), M Vunipola (Saracens), J Walker (Harlequins), J Willis (Toulouse).

Seljad: H Arundell (Londoni iirlane), O Farrell (Saracens), O Hassell-Collins (Londoni iirlane), O Lawrence (Bath Rugby), M Malins (Saracens), J Marchant (Harlequins), A Mitchell (Northampton Saints), H Slade (Exeter Chiefs), M Smith (Harlequins), F Steward (Leicester Tigers), J van Poortvliet (Leicester Tigers), A Watson (Leicester Tigers).

Aitäh tagasiside eest.

Kui Sinckleri haav ei parane piisavalt, võitlevad Cole ja Stuart särgi nr 3 nimel.

Courtney Lawes saab ravi ka laagris, mis täidab esimest vahenädalat, lootuses astuda vastu Walesile, kes on võidelnud säärevigastuse käes, mis ei lasknud tal kuue riigi turniiril osaleda. Sale’i pooldaja Ben Curry on kohal vaatamata sellele, et ta Itaaliaga mängust välja langes, kuid tema kaksikvennale Tomile, kes hakkab taastuma reielihase probleemist, pole kohta.

Manu Tuilagi libisemise märgiks nokitsemisjärjekorrast alla jäeti ta koos Henry Slade’i, Ollie Lawrence’i ja Joe Marchantiga Borthwicki nimetatud erialakeskustest välja 26 hulgast.

jätke eelmine uudiskirja reklaam vahele

Inglismaa U20 mängijad ühinevad oma vanemate kolleegidega, et suurendada treeningute arvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *