Kui palju raha võib WRU kaotada, kui Walesi ja Inglismaa Six Nationsi mäng katkestataks löögipotentsiaali tõttu

Kui palju raha võib WRU kaotada, kui Walesi ja Inglismaa Six Nationsi mäng katkestataks löögipotentsiaali tõttu

Walesi kuue riigi kokkupõrge Inglismaaga on potentsiaalselt kahtluse all pärast uudist, et mängijad on valmis kaaluma streiki.

Algselt täna (kolmapäeval) kavandatud kohtumine toimub umbes järgmise nädala jooksul Walesi ragbimängijate assotsiatsiooni esindajate ja mängijate vahel ning mõne mängija jaoks on kõik võimalik, sealhulgas võimalik streik.See tuleb mängijate jaoks murettekitaval ajal. Kuna Walesi ragbiliit ja neli piirkonda ei ole veel sõlminud uut rahastamislepingut, mis tühistaks lepingute külmutamise, on mängijad oma tuleviku osas teadmatuses ega suuda uusi lepinguid paberile panna.

REGISTREERI: Meie igapäevase uudiskirjaga saate uusimaid eksklusiivseid lugusid ja murrangulisi ragbipealkirju otse teie postkasti tasuta saata

Pärast Daily Maili ängistavaid kontosid, mille kohaselt üks praegune Walesi koondislane rääkis ebakindluse tõttu antidepressantide võtmisest, mõistab WalesOnline, et mõned riiklikust ülesehitusest on jäänud kahtlema, kas Walesi eest tasub ikka veel mängida.

Teised on tunnistanud, et nad lihtsalt ei usalda enam WRU-d.

Olukord on hull, mistõttu on tõstatatud streigi võimalus. Ja väljavaade lüüa enne Walesi kalendri suurimat mängu on võib-olla parim katse mõjutada mängijate soovitud muudatusi.

Eelmisel aastal registreeris WRU käive 94,3 miljonit naela – umbes 72% sellest tulenes rahvusvaheliste matšide korraldamisest, kus osalesid kõrgemad Walesi meeskonnad Princeality staadionil, ja sellega kaasnevatest ärivõimalustest. Ülioluline on see, et eelmisel kalendriaastal mängis Wales ühe kodumängu rohkem kui tänavu, samal ajal kui aasta hiljem toimuv MM röövib neilt 2023. aasta sügisesed rahvusvahelised mängud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *