Jamie Carragher annab suurepärase vastuse pärast seda, kui Jude Bellingham kutsus intervjuu ajal Liverpooli legendi välja

Jamie Carragher annab suurepärase vastuse pärast seda, kui Jude Bellingham kutsus intervjuu ajal Liverpooli legendi välja

Jamie Carragher tunnistas, et soovib meeleheitlikult näha Jude Bellinghamit Liverpoolis lõbusas vahetuses Dortmundi Borussia poolkaitsjaga.

Punased on tundnud pikaajalist huvi selle vastu, et 19-aastane noormees oleks korrelatsioonis tema hüppelise tõusuga Saksamaal, kus teda seostatakse jätkuvalt Jürgen Kloppi poolega. Tema esitused Edin Terzici meeskonnas on sütitanud konkurentsi tema allkirja pärast, kuna Madridi Real ja Manchester City on tema teenuste eest võistlevate klubide hulgas.Carragher ei ole esimene Liverpooli mängija, kes väljendab oma imetlust ja loodab, et endine Birmingham City poolkaitsja vahetab Signal Iduna Parki. Endine kapten Steven Gerrard väitis, et hüppab Saksamaale suunduvale lennule ja ütles, et ta on “suur fänn”.

LOE VEEL: “Kogu päev” – Joe Cole ja Owen Hargreaves nõustuvad Jude Bellinghami vs Enzo Fernandezi kohtuotsusega

LOE ROHKEM: Cody Gakpo rikkus Jürgen Kloppi “kuldreeglit” vahetult enne oma esimese Liverpooli värava löömist

Teisipäevases CBS Sports Golazo väljaandes proovis Carragher kätt väljakureporteri Nico Cantori amoriks muutmisel, kui ta otsis eetris abieluettepanekut oma kodus vaatavale tüdruksõbrale, kuigi lõpuks ebaõnnestus.

Cantor oli Dortmundis, kui võitis 1:0 Chelsea üle tänu Karim Adeyemi teisel poolajal tehtud soolosingule, ning lootis, et Bellingham tormas end kaitsesse, mida ta tegigi, saates endisele kaitsjale sõnumi.

“Kui ta üritas sind abieluettepanekut teha? Jamie, tee parem. Mitte sõbrapäeval, kui ta seal on, tule,” naljatas Bellingham. “Mul on sinu [Nico Cantor] sinna tagasi. Oleksite siiski pidanud end natuke rohkem kaitsma… suured nimed stuudios, natuke murenenud, pole midagi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *