Iga sõna, mida Mikel Arteta ütles Tomiyasu vea, Gabrieli vea, Partey vigastuse ja Man City kaotuse kohta

Iga sõna, mida Mikel Arteta ütles Tomiyasu vea, Gabrieli vea, Partey vigastuse ja Man City kaotuse kohta

Kas see oli peaaegu enda tekitatud?

See on pettumus. Erakordselt raske on mängida tasemel, mida nad nõuavad, et teil oleks võimalus võita. Arvasin paljudel hetkedel, et tegime ja meil oli neid, aga kui lüüa kolm väravat nii, nagu meie tegime, ja mitte jätta kõrvale suuri võimalusi, et meil on eksimisvõimalus, on see peaaegu null. Kahju, sest need meil tõesti olid.Kui oluline on praegu head moraali hoida?

Lihtsalt liigu edasi. Mõista, miks me mängu kaotasime – ma arvan meie kaotasin selle. Peame edasi minema, sest esitus oli paljudes olukordades olemas. Et meie meeskond mängiks tasemel, mida me peame mängima, et selleni jõuda, on väga raske. Õhkkond oli uskumatu ja kahju, et me kolme punkti ei saanud.

Mis pani City teisel poolajal domineerima

Tõenäoliselt on see kombinatsioon. Tegime palju lihtsaid asju valesti, palju restarteid, kus panime end hätta. Gabriel oli väljas ja me mängime kiire karistuslööki ja siis anname selle ära aladel, kus nende vastu on võimatu, kui sa ei taha, et sind oma väravas ohustatakse.

LOE ROHKEM: Arsenali mängijate hinnangud vs Manchester City Jorginho on suurepärane, kuid Tomiyasu ja Gabriel kehvad

Kuidas Thomas Parteyl läheb ja kui suurt mõju avaldas tema puudumine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *