Circle vilistas Binance’i reservide kohta NYDFS-ile: Report

Circle vilistas Binance'i reservide kohta NYDFS-ile: Report

New Yorks State’i finantsteenuste osakond ehk NYDFS sai väidetavalt stabiilsemüntide emitendilt Circle’ilt kaebuse Binance’i reservide kohta enne BUSD mahasurumist.

Bloombergi 13. veebruari aruande kohaselt teavitas Circle NYDFS-i 2022. aasta sügise kaebuses, et Binance’i reservid ei olnud piisavad tema žetoonide toetamiseks, sealhulgas näiliselt stablecoin Binance USD (BUSD). Väidetavalt ütles asjaga tuttav inimene, et Circle’i meeskond avastas teabe plokiahela andmete kaudu.

Circle’i tegevus toimus enne Ameerika Ühendriikide väärtpaberi- ja börsikomisjoni plaane esitada Paxose vastu hagi, väites, et BUSD on registreerimata väärtpaber. NYDFS teatas oma regulatiivsest meetmest 13. veebruaril, andes Paxosele korralduse “lõpetada Paxose väljastatud BUSD vermimine” ja kordas oma nõuet, et tema režiimi all olevad žetoonid peavad olema täielikult tagatud raha või raha ekvivalentidega.

13. veebruari avalduses SEC-i hagile vastates ütles Paxos, et BUSD ei ole föderaalsete väärtpaberiseaduste kohaselt väärtpaber, lisades:

„Paxose välja antud BUSD on alati tagatud 1:1 USA dollarites nomineeritud reservidega, mis on täielikult eraldatud ja hoitud pankrotikontodel. Suhtleme selles küsimuses SEC-i töötajatega ja oleme valmis vajadusel jõuliselt kohtuvaidlusi pidama.

Seotud: New Yorgi finantsregulaator uurib Geminit FDIC-i väidete üle: aruanne

Krüptotoodete reguleerimise meede oli USA-s viimane krüptofirmasid mõjutav meede pärast seda, kui SEC jõudis 9. veebruaril Krakeniga kokkuleppele, et lõpetada USA kasutajatele pakutavad panused. Finantsregulaator jätkab ka Ripple’iga suhtlemist XRP üle algatatud kohtuasjas, väites, et märgid olid tema pädevuses olevad väärtpaberid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *