Burgh Islandi hotell “pole turul” kui salapärane Devoni hotell müüakse 9 miljoni naela eest

Burgh Islandi hotell "pole turul" kui salapärane Devoni hotell müüakse 9 miljoni naela eest

Kinnisvaraeksperdid ütlevad, et Art Deco Burgh Islandi hotell EI OLE müstiline edelahotell, mida müüakse 9 miljoni naela eest. Kinnisvaraagentuur Knight Frank on reklaaminud nimetut edelaosas müüdavat hotelli, mille kirjeldus ühtib II klassi nimekirjas oleva Bigbury hunniku kirjeldusega, kus Agatha Christie kirjutas kaks romaani ja biitlid kunagi peatusid.

Kuid Knight Franki agent Henry Jackson eitas kategooriliselt, et müügis oli Burgh Islandi hotell. Ta ütles PlymouthLive’ile: “Burgh Island ei ole turul. Ma ei tea, kust need kuulujutud tulevad.Ta ütles, et ei saa müügiks kuulutatud hotelli kohta täpsemaid andmeid anda. Burgh Islandi hotelli juhtkonnaga tegelev PR-ettevõte ütles DevonLive’i sõsartiitlile PlymouthLive: “Meil pole midagi muud lisada.”

Arusaadavalt on Lõuna-Devoni hotelli töötajad selle kuulutuse kohta juhtkonnalt küsinud ja neile on kinnitatud, et tegemist on teise hotelliga, mis on turul. Siiski on lihtne mõista, kuidas võib tekkida segadus, eriti kuna Burgh Island Ltd. raamatupidamises hinnati hotelli koos The Pilchardi pubi ja Beach House’iga 9 502 244 naela 2021. aasta sügisel.

Tundmatut hotelli Knight Frank, mille omandiõigust turustab, kirjeldatakse kui “rannaäärset hotelli ja spaad”, kus on “umbes 25 privaatse vannitoaga tuba ja sviiti, spaa, restoran ja baar ning väliterrass, kust avaneb suurepärane vaade merele”.

Burgh Islandi hotelli veebisaidil mainitakse “25 tuba ja sviiti”, loetletakse saadaolevad spaahooldused, antakse üksikasju peenest söögikohast Grand Ballroomis ja restoranis Nettlefold ning sellel on terrass.

Nimetu Edela-hotelli kohta loetletud üksikasjad ütlesid, et “täiendavate magamistubade jaoks on antud planeerimisluba”. 2022. aasta detsembris anti planeerimisluba Burgh Islandi hotelli läänetiiva laiendamiseks, et sinna mahuks 12 uut privaatse vannitoaga magamistuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *