Avramil ja Joel Glazeril peaks Manchester Unitedi uue ülevõtmise pärast piinlik olema

Avramil ja Joel Glazeril peaks Manchester Unitedi uue ülevõtmise pärast piinlik olema

Glazerite perekond on määranud Manchester Unitedi ülevõtmisest huvitatud osapooltele pehme tähtaja, 17. veebruar, et oma strateegia ametlikult visandada. See saabub kolm kuud pärast seda, kui ameeriklased alustasid klubi tuleviku üle kaalumise protsessi.

United teatas novembris, et nad “uurivad klubi strateegilisi võimalusi”, mis võib hõlmata ka selle müüki, kuid viimane areng seoses Avrami ja Joel Glazeri õdede-vendade väljaostmisega ei ole kindlasti hea uudis toetajatele.Glazers on Old Traffordi enamusaktsionärid olnud alates 2005. aastast ja fännid on nende omandiõiguse vastu protestinud juba aastaid, nii et uudis, et Avram ja Joel on tõrksad müüjad, ei ole soojalt vastu võetud, pigem pole üllatav.

LOE KA: Manchester United avastas kõigest nelja päevaga tähtsaima kaitsja

The Manchester Evening News avalikustasid esmaspäeva pärastlõunal, et Unitedi kaasesimehed Joel Glazer ja Avram Glazer uurivad võimalust osta välja oma neli õde-venda klubi juhatuses, mis tagaks neile täieliku kontrolli ning seda peetakse üksmeelselt fännide õudusunenäoks. on igatsenud, et Glazers lahkuks.

Detsembris algatas MEN küsitluse, millele vastas ligi 1200 Unitedi fänni ja hämmastavalt 98 protsenti kõigist osalenud toetajatest ütles, et neil oleks hea meel, kui Ameerika perekond klubi müüks.

Veel 55 protsenti küsitluses osalenutest kategoriseeris Glazersi omandi Unitedis katastroofiliseks, kuigi mõned võivad seda sõna tegelikult pidada lahkeks, kuna klubi on nende “hoolekande” all märkimisväärselt halvenenud.

Ligikaudu 10 000 fänni protestis Glazersi vastu augusti lõpus enne Liverpooli külaskäiku Old Traffordile ja viha, mis oli täna tänavatel, roheliste ja kuldsete lainete vahel käegakatsutav, ei ole paranenud tulemustele vaatamata kadunud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *