Antonio Conte teeb sapipõieoperatsiooni tõttu Spursi juhtimisest pausi

Antonio Conte teeb sapipõieoperatsiooni tõttu Spursi juhtimisest pausi

Spursil on ees ootamas töörohke nädal, pühapäevasele kohtumisele Cityga järgneb kohtumine järgmisel nädalavahetusel Leicester Cityga. Pärast seda sõidavad nad Itaaliasse, et kohtuda Meistrite liigas AC Milaniga.

Tõenäoliselt asendab Conte abitreener Cristian Stellini 53-aastase mehe, kuni ta lähipäevil taastub.

Stellini on sel hooajal juba paar korda peatreenerit asendanud, sealhulgas nende Meistrite liiga kohtumises Marseille’ga, kui Conte keelati. Stellini täitis ka klubi meediakohustusi eelmisel nädalavahetusel FA karikamängus Preston North Endi vastu.

Jaanuaris rääkides avas Conte emotsionaalse kahju, mille on viimastel kuudel tabanud kolme sõbra surm.

Conte on viimase viie kuu jooksul leinanud Tottenhami sporditreeneri Gian Piero Ventrone, tema sõbra Sinisa Mihajlovici ja endise meeskonnakaaslase Gianluca Vialli surma.

“Kindlasti on see hooaeg isiklikust aspektist raske,” sõnas Conte. “Sellepärast, et kaotasin nii lühikese aja jooksul kolm inimest, keda ma väga hästi tundsin, Gian Piero Ventrone, siis Sinisa ja nüüd Gianluca. See ei olnud lihtne.

“Kindlasti, kui see olukord juhtub, on teil olulisi mõtteid. Kuna me mõtleme palju kordi ja tähtsustame oma tööd ning unustame pere, siis unustame, et meil peab olema rohkem aega enda jaoks. Kindlasti paneb see hooaeg mind oma tuleviku üle olulisel määral mõtisklema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *