Ten Hag lükkab tagasi võimaluse sõlmida Chelsea flopp, kuna läheneb Premier League’i alternatiivile

Man Utd manager Erik ten Hag

A Sky Sports Ajakirjanik avaldas, et Manchester Unitedile pakuti võimalust sõlmida pettumust valmistav Chelsea endine poolkaitsja, kuid Erik ten Hag otsustas teda sisse tuua.

Man Utd vajab Christian Erikseni vigastuse tõttu uut poolkaitsjat. Andy Carroll tegi mängujuhile vea, kui laupäeval võideti FA karika neljandas voorus 3:1 Readingi üle.

Varem teisipäeval avaldas Man Utd avalduse, milles kirjeldas Erikseni probleemi ulatust. Seal oli kirjas: “Kuigi uurimised jätkuvad, näitavad esialgsed hinnangud, et Eriksen on tõenäoliselt väljas aprilli lõpus või mai alguses.

“30-aastase mängija puudumine on suur pettumus mänedžerile Erik ten Hagile ja fännidele, arvestades tema esituse järjepidevust kogu hooaja jooksul, olles pärast Old Traffordile saabumist teinud 31 kohtumist.

„Siiski on lootust, et Christian saab õigel ajal naasta, et kampaania viimases etapis rolli mängida. Soovime kõik Christianile palju õnne kiireks paranemiseks.

Man Utd ei pidanud üleminekutähtajal uue poolkaitsjaga lepingut sõlmima, kuid Erikseni puudumine on sundinud neid tegutsema. Neid on varem seostatud Benfica ja Argentina staari Enzo Fernandezega, kuid ta on lähedal Chelseaga liitumisele Premier League’i rekordilise 105 miljoni naela suuruse ülekandega.

Selle asemel Sky Sports reporter Dharmesh Sheth väidab, et Man Utd sai võimaluse lüüa Saul Niguez Madridi Atleticost Erikseni lühiajalise asendajana.

Kuid pärast Chelseas eelmisel hooajal laenul olnud kehva aega lükkas Ten Hag selle võimaliku käigu tagasi.

Man Utd valis Bundesliga ässa Leicesteri mehe asemel

Sheth rääkis ka Premier League’i alternatiivist Leicesteri näol Youri Tielemans. Ta ütles: “Mulle öeldi, et Youri Tielemansi üle arutati, kuid Leicesteri tasu oli tõenäoliselt liiga suur, kuigi tal on lepingust jäänud kuus kuud.

“Nii et Unitedile pakuti paar nime, samas kui United on huvitatud [Marcelo] Sabitzer.”

Nagu Sheth selgitab, Man Utd näib olevat valmis Sabitzeri sisse tooma pigem Sauli või Tielemansi asemel. Väidetavalt on nad 28-aastase mängumehe osas Müncheni Bayerniga kokkuleppele jõudnud. Siiski on vastuolulisi teateid selle kohta, kas tegemist on otselaenuga või sisaldab Man Utd-le hooaja lõpus ostuoptsiooni.

Sabitzer sõidab praegu Münchenist Manchesteri. Ta soovib, et kolimine toimuks enne kella 23.00 tähtaega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *