Albion sõlmib Leicester Cityst laenulepingu Marc Albrightoniga

Albion sõlmib Leicester Cityst laenulepingu Marc Albrightoniga

Albrighton lisas: “Mul pole kunagi varem edutamise eest võitlemise kogemust olnud ja see erutab mind.

“Ma olen Leicesteris oma aega väga nautinud ja see on fantastiline klubi, kuid olen läbi elanud loitsu, kus ma pole tavalist jalgpalli mänginud.

“See ei ole midagi, millega ma tõesti hästi hakkama olen saanud ja tundsin, et vajan värsket, uut väljakutset. Tahan siia tulla ja näidata inimestele, et suudan veel heal tasemel mängida. Minu jaoks on see põnev.

“Mul on lapsi, kes tahavad tulla ja vaadata, kuidas ma laupäeva pärastlõunal mängin, ja nad pole seda viimasel ajal teha saanud. Mulle meeldiks minna tagasi ja mängida nende jaoks nii palju kui saan. Mul on ka mõned sõbrad, kes on suured Albioni fännid, kes on selle uudise avaldamisest vaimustuses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *